Mobila pentru Acasa

Cu totii asteptam ca dupa o zi istovitoare de munca sa ajungem acasa, locul linistit in care ne relaxam si petrecem timp cu familia. Amenajarea unei locuinte este expresia unui stil de viata, in care fiecare element ales contribuie la definirea caracterului proprietarului. Un camin de vis se diferentiaza prin alegerea finisajelor, culorilor, texturilor si nu in ultimul rand a mobilierului.
Va propunem mobila pentru acasa, create la comanda special pentru nevoile dumneavoastra si care sa inglobeze maximul de confort si functionalitate.
Fie ca e vorba de bucatarie, dormitor, living, hol sau baie, designerul nostru schiteaza impreuna cu dumneavoastra mobilierul specific tinand cont de ergonomie, functionalitate, design si buget.
Mobila pentru acasa este ulterior proiectata 3D pentru a va oferi o imagine de ansamblu a ceea ce urmeaza sa se produca pentru casa dumneavoastra.
In final, mobilierul pentru acasa produs in fabrica din Bucuresti, exceleaza prin calitatea finisajelor si a materialelor folosite, oferindu-va confortul de care aveti nevoie zi de zi.