Panouri decorative

Printre noile tendinte din ultimii ani in amenajari de interior se numara panourile decorative realizate din MDF vopsit in masa gravate 2D, 3D sau traforate potrivite in egala masura spatiilor publice si locuintelor.
Existente in multe variante de culori, modelele de panouri decorative create din MDF vopsit in masa au capacitatea de a crea amenajari unice, transformand un spatiu banal intr-unul elegant si unic.
Panourile decorative propuse au arii largi de aplicatii: fronturi de usi pentru mobilier, tablii de pat, usi glisante, placarea peretilor, crearea peretilor falsi, si multe altele.
Cel mai mare avantaj pe care il are amenajarea cu panouri decorative obtinute din prelucrarea MDF-ului vopsit in masa este ca in sectiune, materialul are aceeasi culoare si nu mai suntem nevoiti sa aplicam cant, materialul finisat capatand un aspectmai elegant.
Prin folosirea unor panouri decorative in decorarea interiorului avem posibilitati infinite de a crea amenajari spectaculoase.
Panou mdf nestrapuns, de tip modular, realizat atat pe finisaje infoliate cat si vopsite mat; folosit pentru compartimentari de spatii, usi glisante si placari.
Poate fi realizat doar in multiplu dimensional de 600 x 600 mm.

Sunt interesat de acest produs
  • Facebook
  • Pinterest