Placare trepte cu mdf

Alegerea modelului de scari intr-o locuinta poate fi o provocare chiar si pentru specialisti datorita numarului mare de modele si finisaje.
Proiectarea scarilor interioare intr-o locuinta este deosebit de importanta, acestea avand in final atat rol functional cat si estetic si de conturare a stilului de amenajare ales.
Odata proiectate, scarile trebuie imbracate si astfel provocarea continua: sa fie lemn masiv, parchet, piatra, marmura sau alt material?
Noi va propunem sa imbracati scari in MDF furniruit de 38 mm grosime, disponibil intr-o gama variata de culori. MDF –ul nu lucreaza in timp, nu trage umezeala, si isi pastreaza proprietatile pentru mai mult timp spre deosebire de lemn natural sau parchet.
Odata furniruite, orice model de scari ales va fi atent finisat prin lacuire si baituire atat pentru o durabilitate mai mare cat si pentru astepectul elegant pe care il dobandesc.
Cand vorbum de scari, vorbim de forme variate care se vor incadra perfect intr-o locuinta amenajata atat in stil classic cat si modern.

Sunt interesat de acest produs