Oglinzi

In viata de zi cu zi, oglinda este folosita pentru intretinerea personala, pentru crearea unor efecte optice deosebite si nu in ultimul rand ca element decorativ.
In ceea ce priveste crearea unor efecte optice cu ajutorul oglinzilor, va atentionam ca plasarea acestora intr-un spatiu foarte mic poate crea efectul invers dorit si anume micsorare in loc de marire spre deosebire de o incapere mare care, decorata cu oglinzi poate capata un efect de marire.
Totusi, amplasate corect, cu ajutorul unor oglinzi se poate crea sezatia de locuinta mai mare si mai primitoare in care efectul vizual de lumina naturala este amplificat.
Ca element decorativ, folosim oglinzi intr-o diversitate de spatii si variante: in baie in locul faiantei, pe hold doar pentru completarea mobilierului, pe usile unui dressing, in bucatarie in locul faiantei dintre corpurile superioare si cele inferioare ale mobilierului, pe blaturile de mese, pe pereti si nu numai.
In arta Feng Shui, in functie de locul in care sunt amplasate, bucatile de oglinzi sunt folosite pentru indepartarea energiilor negative sau pentru inlocuirea energiilor negative cu cele

Sunt interesat de acest produs