Placari cu Sticla

Sticla este un material din ce in ce mai folosit in amenajarile interioare moderne si care treptat inlocuieste alte materiale precum faianta sau parchetul. Folosim asadar placari cu sticla din ce in ce mai des in viata noastra de zi cu zi.
Vopsita in orice culoare RAL si securizata, de 4, 6, 8 sau 12 mm grosime, sticla poate fi folosita pentru: placarea peretului dintre corpurile superioare si cele inferioare mobilierului de bucatarie, placarea blaturilor de masa sau a oricarui articol de mobilier, placarea peretilor din baie, sau chiar a cazii, si nu in ultimul rand folosirea sa in pardoseala.
Printre avantajele folosirii sticlei in detrimental altor materiale enumeram designul unic la costuri avantajoase, au o gama larga de culori, sunt usor de instalat, intretinut si curatat, sunt rezistente la umiditate si au aspect deosebit de modern si elegant. Iata doar cateva elemente care recomanda sa folositi placari cu sticla in decorul caminului dumneavoastra.
In conturarea designului interior sticla poate fi un element definitoriu de clasa ce poate fi folosit atat pentru o amenajare moderna cat si pentru una cu linii clasice.

Sunt interesat de acest produs