<< Nusco Citta Residence

2 camere tip 1

Galeria proiectului

Apartamentul de 2 camere situate in Nusco Citta Residence de la piata Delfinului are o suprafata utila de 70 mp si a fost amenajat modern cu buget mediu.

In livingul foarte generos am optat pentru o masa mare de dining realizata din pal, mobilier de tv cu linii simple si drepte, o comoda cu sertare pentru depozitare, un coltar cu sezlong si lada de depozitare si un element despartitor care optureaza vederea atunci cand intri in apartament.

Bucataria, desi destul de ingusta si mica, ne-a permis dispunerea mobilierului realizat din pal cu fronturi din mdf vopsit in L ingloband toate electrocasnicele. Am optat pentru sticla securizata ca element dintre corpurile suspendate si cele inferioare. Masa este una pliabila pe perete care permite utilizarea spatiului atunci cand se gateste dar care se poate folosi si pentru a servi un mic dejun rapid.

Dormitorul pastreaza linia mobilierului din living si inglobeaza u pat cu sertare si tablie tapitaa, un dressing si o comoda cu sertare.

Holul ne-a permis dispunerea de dulapuri de depozitare cu inglobarea masinii de spalat si a unui cuier.

Am folosit tonuri pamantii de maro trufa si bej nisi psi am optat pentru accente date de corpurile de iluminat industrial, draperiile in ton de bej cald si scaunele colorate.