<< Greenfield residence

Amenajare completa 4 camere

Galeria proiectului

Amenajarea apartamentului de 4 camere prezent, a fost realizata dupa schitele si randarile arhitectului cu care a colaborat clientul.
Mobilierul de bucatarie este realizat din pal cu fronturi mdf infoliat cu frezare jazz alb si stejar Burlington. Corpurile suspendate au 100 cm inaltime si 43 cm adancime, electrocasnicele alese sunt total incorporabile.
Livingul este impartit in 2 zone: zona de relaxare compusa din canapea extensibila, masa si mobilier tv si zona de biblioteca multifunctionala realizata din pal si fronturi mdf infoliat alb cu frezare jazz. Cele 2 zone sunt despartite de o bibloteca fara spate realizata din pal melaminat alb.
Dormitorul matrimonial este utilat cu un pat tapitat cu somiera rabatabila, noptiere realizate din pal si mdf infoliat alb si dulap cu structura de pal si usi mdf alb mat cu frezare jazz.
In dormitorul copilului amenajarea propusa de architect cuprinde mobilier de depozitare format din dulapuri si comoda, un patut de bebelus si un pat normat cu saltea de 90×200 cm. Intreg mobilierul este realizat din pal alb si stejar Arlington cu fete de mdf infoliat cu frezare jazz alb si atejar Burlington.
Cel de al treilea dormitor are ca destinatie spatiu de birou utilat cu biblioteca, bancuta cu perne, corpuri de depozitare si un birou.