<< Greenfield residence

Amenajare integrala 2 camere Greenfield

Galeria proiectului

Propunerea de design interior a prezentului apartament de 2 camere a pornit de la modelul de apartament de prezentare propus de noi in complexul Greenfield, dar pentru care am schimbat putin culorile si materialele.

Apartamentul are 2 camere si o suprafata utila de aproximativ 70mp si a fost predat clientului la cheie cu toate elementele de mobilier, perdele si draperii, corpuri de iluminat si decoratiuni.

Bucataria urmareste linia de amenajare standard din apartamentele din Greenfield, pentru care am ales mdf vopsit cu frezare maner in culori neutre si calde si completat de spoturi ambientale.

Pentru amenajarea dormitorului am ales tot o linie simpla, usor industrial prin asocierea nuantelor de lemn, alb, gri si roz. Mobilierul este format din pat tapitat cu somiera rabatabila, dressing cu 2 usi glisante si o comoda cu sertare, ambele realizate din pal. Amenajarea este completata de draperii blackout si poufuri tapitate in locul noptierelor.

Livingul este unul destul de generos si ne-a permis sa optam pentru 3 zone diferite dar care se imbina armonios: zona de dining marcata de o masa rotunda din mdf, zona de dressing pentru care am ales usi glisante realizate din sticla cu model si zona de living marcata de mobilierul tv, canapeua extensibila si masuta cu design special realizata din mdf vopsit.

Propunerea de design interior al prezentului apartament a fost completata de perdele simple albe, draperii blackout si corpuri de iluminat din metal vopsit negru.