<< Greenfield residence

Amenajare integrala 3 camere parter

Galeria proiectului

Prezentul apartament are 3 camere si este situat la parter.

Mobilierul realizat la comanda a respectat in linii mari conceptul de amenajare propus pentru tiparul apartamentelor de 3 camere din Greenfield cu mici modificari.

Mobilierul de bucatarie este realizat din mdf vopsit mat cu frezare maner in culori neutre de bej, alb si lemn. Suplimentar mobilierului de bucatarie si a mesei, clienta a optat pentru un corp suspendat deasupra mesei pentru extra depozitare si un corp soldat cu adancime de 15 cm pentru condimente, prevazut cu gratar de lemn vopsit.

Mobila de dormitor este formata dintr-un pat de pal 160×200 cm si un dulap cu 2 usi glisante realizate din sticla colorata.

Mobilierul pentru camera copiilor este compus din: un pat de 120×200 cm care are o saltea suplimentara intr-un sertar de dedesupt de 90×190 cm, un dulap cu 2 usi, o comoda cu sertare si o bliblioteca cu birou incorporat.

Toate elementele de mobilier pentru camera copilului sunt realizate din pal.

Holul pastreaza acelasi dressing impunator cu 4 usi glisante de sticla montate intre podea si tavan.

Mobilierul de living este compus din coltar extensibil, masa extensibila si mobilier tv. Livingul este separat de zona de intrare de un panou vertical realizat din lamele de pal. Zona de intrare este compusa din dulap cu usi si sertare, pantofar cu oglinda si bancuta. Tot mobilierul pentru living si hol a fost realizat din pal in culori neutre de bej si lemn.

Mobilarea apartamentului este completata de perdelele simple de voal alb, draperiile uni din blackout, perniute si covoare colorate.