<< Articole

Apartament remobilat in Poznan

Un apartament remobilat, la ultimul etaj al unei cladiri, cu vedere la orașul Poznań din Polonia, a fost construitdar nefinisat si aproape abandonat. cu detalii indrăznete. Mili Młodzi Ludzie a reproiectat apartamentul pentru a profită de toate ferestrele care acoperă două pereți exteriori, scopul fiind vizibilitate maximă din momentul în care cineva intră în apartament.
Apartamentul a fost remobilat cu dulapur incorporate cu fronturi geometrice.
Noul aspect oferă o cameră de zi și o sufragerie deschisă cu vederi neonstructoinate ale ferestrelor apartamentului. De când designerii au intrat în proiectul de construcție, li să permis să-și incorporeze ideile mai ușor, precum și să mentină unele dintre elementele industriale brute care adaugă un farmec spațiului.
Bucătăria, cameră de chitară și cameră de oaspeți pot fi introduse din ambele părti, ceea ce conferă apartamentului mai multă senzație deschisă și lăsă lumina mai departe în interior.
Deci, vederile nu au fost deranjate, studiul, care de fapt functionează că o sală de chitară, are două pereți din sticlă, astfel că liniile de vedere sunt ținute deschise.

Sursa: http://design-milk.com/a-penthouse-apartment-in-poznan-gets-revamped/