<< Articole

Bucataria era cea mai urata parte a casei, acum este cea mai frumoasa

Cand Kia Design a renovat o casa din Londra, care a fost folosita ca o casa la comun, cei de la compania au stiut ca vor avea mult de lucru – in general in bucatarie, care era ca mai urata zona a casei.

Acestia au sperat ca va deveni inima casei, un loc unde oamenii se pot aduna cu drag si de unde nu mai vrea sa plece.

Puteti vedea cum arata bucataria inainte de renovare.

Este clar ca misiunea a fost indeplinita! Spatiul rezultat este aerisit, deschis, personal si primitor, dar si practice si functional, si este clar ca este un loc de adunare pentru familie si prieteni. De la spatii ample de asezare si spatiul fluid – placile de marmura/blatul de marmura din bucatarie conduce intr-un mod foarte frumos catre bufetul cu blat de marmura din sufragerie – pana la obiectele de arta fascinante si lustra facut la comanda; este clar motivul pentru care musafirii vor sa stea cat mai mult acolo. Se pot aduna in jurul mesei mari, se pot plimba sa admire arta, sa se plimbe prin gradina interioara, sau sa se adune la barul pentru micul dejun.

Designerul de Kia Stanford i-a convins pe proprietari sa faca o insula in bucatarie. Cuptorul incastrat permite bucatarilor sa participle la distractia sociala, barul pentru micul dejun ii tine pe musafiri in apropiere pentru a discuta dar si pentru a-i tine afara din bucatarie, deschizatura permite o imagine neobstruata a sufrageriei si a gradinii.

Asa cum a fost mentionat, acest proiect nu a fost unul doar de renovare, dar si de extindere. Toata partea dreapta a bucatariei a fost inainte un culoar catre zona din exterior care nu era necesar; spatiul este mult mai util sub forma de zone pentru asezat, depozitare si zona extinsa pentru gatit. Usa mare de sticla care a fost adaugata permite in continuare sa intre destul de multa lumina si acces usor spre gradina.

Poate ca una dintre cele mai surprinzatoare si inovative aspecte din noua bucatarie este camara. Opera de arta foarte mare in stil minimalist este o camara in perete, permitand destul de mult spatiu de depozitare. Aceasta ar trebui sa devina o caracteristica standard in toate casele.

Sursa: http://www.apartmenttherapy.com/modern-kitchen-remodel-250435