<< Workshopuri si interviuri

Cum amenajam camera copilului

Galeria proiectului

Alexandra Stancu, designer la compania Design Concept, a fost invitata zilei de 16 august la emisiunea bebelu.ro

Intr-un cadru relaxat, Alexandra a raspuns intrebarilor Mihaelei Calin, redactor-sef la bebelu.ro si le-a vorbit parintilor despre cum amenajam camera copilului, dar si despre masurile de siguranta ce se impun pentru prevenirea accidentelor casnice.

Chiar daca multi parinti asteapta pana in ultimul moment amenajarea camerei copilului, designerul Alexandra Stancu recomanda ca acest lucru sa se faca cu ceva timp inainte de venirea pe lume a micutului, deoarece apoi cu siguranta bebelusul le va capta toata energia si nu vor mai avea timp sa se ocupe corespunzator de amenajarea camerei copilului.

Pentru momentele cand bebelusul incepe sa mearga de-a busilea si porneste sa exploreze casa, designerul le recomanda parintilor sa izoleze colturile meselor sau alte muchii cu accesorii speciale de protectie, iar sertarele si usile dulapurilor sa fie blocate cu bride de plastic.

In cadrul emisiunii s-a vorbit si despre amenajarea camerei pentru doi frati (baiat si fetita), dar va lasam pe voi sa descoperiti care sunt sfaturile Alexandrei in aceasta situatie.

Sursa articol: http://www.bebelu.ro/video-cum-amenajam-camera-copilului.html