Design si amenajari interioare

Galeria proiectului

Design interior este modul creativ prin care unui spatiu i se da forma, flux si culoare prin compartimentare, utilare si decorare, intr-un mod in care armonia, functionalitatea si confortul sa se imbine perfect.

Venim in intampinarea dumneavoastra cu servicii de design interior adaptate in functie de stilul si personalitatea proprie. Odata ce propunerea de design interior este agreata de beneficiar, ne putem ocupa integral de implementarea acesteia.

Identificarea cerintelor si dorintelor beneficiarului precum si intelegerea stilului sau de viata fac parte dintr-un amplu proces in care sunt necesare a fi parcurse mai multe etape:

RELEVEUL:

Vom crea un plan la scara al spatiului de amenajat

SHORT BRIEF:

Discutam impreuna despre stilul dumneavoastra de viata, cerinte speciale sau idei proprii de care sa tinem cont.

AMENAJARE IN PLAN (2D):

Pornind de la cerintele dumneavoastra propunem cateva variante de amenajare a spatiului cu vizualizare in plan. Discutam despre functionalitate, compartimentare, amplasarea mobilierului, fluxuri de circulatie, puncte de interes, solutiile practice.

SELECTIE VARIANTA FINALA PLAN (2D):

Va consiliem pentru a face cea mai buna alegere din punct de vedere estetic si functional pentru amenajare.

CULORI SI MATERIALE:

Selectionam culorile si materialele pentru personalizarea finala a amenajarii; va putem insoti la showroom-urile diversilor furnizori de materiale sau decoruri.

RANDAREA FINALA:

Generam imagini 3D ale fiecarei camere amenajate cu detaliile mobilarii si decorarii finale

IMPLEMENTARE:

Vom fi pe santier ori de cate ori va fi nevoie pentru ca proiectul propus sa se deruleze conform celor discutate

Un proiect bine realizat conduce la sadisfactia atat a beneficiarului cat si a designerului, motiv pentru care oferim servicii de design interior adaptate in functie de nevoile fiecaruia.

Va propun sa vizualizati proiectele noastre de amenajari interioare la sectiunea proiecte la cheie.