Mobila la comanda

Inovatie, creativitate, confort! O casa in care sa te simti cu adevarat bine sau un birou in care sa lucrezi cu placere sunt necesitati ale timpului prezent.

Fie ca vorbim de birou, un spatiu public sau propria casa, fiecare spatiu amenajat este unic, motiv pentru care, venim in intampinarea dumneavoastra cu propuneri practice, functionale si cu un design special pentru o gama variata de mobilier si un design inovator care sa reflecte ultimele tendinte in domeniu, bazandu-ne pe echipa noastra ale carei propuneri vor reflecta personalitatea si stilul dumneavoastra de viata.

Analizam spatiul ce se doreste a fi mobilat, destinatia acestuia, cerintele dumneavoastra, sfatul specialistului nostru designer de interior, si, in final, venim cu propuneri 3D a mobilierului ce urmeaza a fi produs.

De la idee la realitate, de la schita la concept, mobilierul produs de noi este caracterizat in primul rand de atentia si grija cu care se lucreaza atat in faza de proiectare cat si de productie si montaj.

Productia de mobila se realizeaza in fabrica noastra din Bucuresti ce dispune de utilaje moderne, si o echipa de specialisti dedicati ce folosesc materiale de cea mai buna calitate, pentru ca, in final, mobila la comanda produsa de noi sa satisfaca atat cerintele de functionalitate cat si de ergonomie, design si calitate superioara.

Calitatea unui mobilier nu este data doar de materialele si feroneria folosite ci si de precizia debitarii si gauririi prin prelucrare cu comanda numerica (CNC) a placilor de mdf si pal, a cantuirii cu prefrezare a placilor de pal si a vopsirii pieselor de mdf in camere special amenajate si protejate de praf si impuritati.