Bucatarii

Functionalitate, ergonomie, design special – acestea sunt cuvintele care definesc o bucatarie perfecta in care gatitul sa fie mai mult o placere si mai putin o necesitate.
In functie de spatiul de care dispuneti, mobila de bucatarie poate fi dispusa in linie dreapta, in L, in U, pe doua linii paralele sau cu insula respectand intotdeauna regula triunghiului dintre frigider, chiuveta si cuptor.
Pentru un design special, foarte importante sunt materialele alese pentru mobila de bucatarie la comanda fabricate de noi in Bucuresti: PAL, MDF, lemn masiv, sticla, blaturi de lucru termorezistente, din granit compozit sau HPL.
In definirea si conceperea mobilierului pentru bucatarie, ergonomia este data de sistemele si accesoriile folosite; movento, tandem, tandem box, orga-line, servo drive, tip-on, aventos sunt printre cele mai noi sisteme folosite in productia de mobila la comanda pentru bucatarie.
Indiferent ca este o bucatarie in stil clasic sau modern, mobila de bucatarie la comanda aleasa trebuie sa inglobeze aceleasi reguli si principii pentru ca, in final, confortul si calitatea sa primeze.