<< Bucatarii

Bucatarii clasice

Galeria proiectului

Mobila clasica de bucatarie aduce nostalgia cat si eleganta secolului XIX in amenajarile interioare din prezent deoarece zona bucatariilor care este cel mai usor spatiu de mobilat si amenajat in acest stil.
O mobila de bucatarie clasica nu se demodeaza niciodata, este la fel de practica si ergonomica precum o bucatarie moderna dar se diferentiaza prin cateva elemente importante: linii curbe, lemn masiv, blat din granit, culori pamantii usor antichizate, dulapuri mari.
Intreaga bucatarie amenajata in stil clasic va fi decorata cu lampadare impunatoare, mozaic, piatra decorativa sau marmura.
Mobila de bucatarie clasica este realizata de noi din structura de PAL melaminat in combinatie cu fronturi din lemn masiv sau MDF infoliat frezat. Blatul poate fi termorezistent sau din granit-compozit, dupa placul dumneavostra.
Nu lipsesc nici celebrele lezene si cornise ce completeaza eleganta unui mobilier de bucatarie in stil classic. Decorurile si modelele usilor pentru realizarea unei bucatarii in stil clasic le regasiti in sectiunea accesorii si materiale/fronturi usi.