<< Bucatarii

Bucatarii moderne

Galeria proiectului

Materialele, accesoriile si sistemele nou aparute au revolutionat domeniul mobilierului pentru bucatarie aducand in prim plan calitatea si functionalitatea.
Mobila de bucatarie moderna se remarca prin linii drepte, elegante fronturi din MDF vopsite, sau cu texturi de lemn, culori tari si o impartire riguroasa a dulapurilor.
Manerele clasice au fost inlocuite cu cele profil, care definesc linia bucatariei moderne, sau cu sistemele push iar dispunerea dulapurilor pe verticala a fost inlocuita cu cea pe orizontala cu deschidere cu piston.
Mai mult decat atat, in bucataria moderna, in partea inferioara, au fost inlocuite dulapurile cu usi cu sertarele simple sau tandem box din considerente ergonomice si de design.
Respectand particularitatile acestui nou stil, venim in intampinarea dumneavoastra cu solutii inovative de mobila pentru bucataria moderna, propuse de designerul nostru in urma analizei spatiului, stilului de viata si a discutiilor purtate.
Designul bucatariilor moderne produse de noi exceleaza prin inovatie si creativitate, iar calitatea materialelor si accesoriilor folosite va confera luxul si confortul de care aveti nevoie in bucatarie. Impreuna proiectam mobila de bucatarie moderna pentru caminul dumneavoastra.