Galeria proiectului

Va punem la dispozitie paturi intr-o gama variata de dimensiuni, materiale si modele.
Paturile propuse de noi sunt dedicate oricarui tip de amenajare sau spatiu si reprezinta solutia confortabila si eleganta pentru orice tip de dormitor.
Chiar daca paturile sunt elementele centrale si confortabila din zona de dormit acestea pot oferi si spatiu de depozitare cu ajutorul sertarelor laterala sau a somierelor rabatabile.
Cu o eleganta desavarsita, paturile tapitate sunt perfect adaptabile oricarui tip de spatiu, sunt confectionate din lemn imbracat in burete cu densitate medie si tapiterie de tip imitatie piele, imitatie Alcantara sau material textil.
Paturile tapitate produse de Design Concept sunt prevazute cu somiera rabatabila pentru depozitare dedesupt.

Paturile moderne sunt solutia optima pentru o amenajare luxoasa si primitoare in care accentul se pune pe culoare, forma si material.
Un pat modern imbina linia ergonomica cu luxul materialelor si ofera beneficiarului confortul fizic si optic de care are nevoie.

Un pat clasic aduce dormitorului o nota sofisticata si eleganta.
Paturile clasice sunt realizate de noi sunt confectionate din mdf vopsit sau infoliat cu model de frezare la alegere si pot avea suplimentar sertare, somiera rabatabila sau tablie tapitata.