<< Mobila Living

Biblioteci

Galeria proiectului

In perceptia secolului 21, biblioteca clasica a fost reinterpretata si s-a transformat usor intr-o zona in care sunt asociate spatii de depozitare minimale cu elemente decorative indraznete.

O biblioteca imbina mod deosebit formele, culorile si texturile alese. Liniile se rotunjesc, primeaza finisajele sofisticate realizate cu cele mai moderne materiale si tehnologii.

Biblioteca moderna este compusa din putine piese, de cele mai multe ori din corpuri suspendate sau asociere de corpuri suspendate cu elemente liniare si foarte joase dispuse pe podea care abunda in sertare spatioase sau polite dispuse aleator dar care inglobeaza functionalitatea intr-un design elegant si simplu.

Biblioteca clasica poate lua forme diferite in asociere cu fronturi profilate, lezene si cornise.

Nu trebuie sa uitam faptul ca anumite spatii dispun de zone generoase pentru dispunerea unei biblioteci insa exista si spatii care trebuie sa inglobeze si o zona TV, si spatii de depozitare si elemente decorative, caz in care imaginatia si experienta designerului isi vor pune cuvantul in propunerea finala transmisa clientului.