<< Mese

Masute de cafea

Galeria proiectului

In amenajarea unui living, elementul de mobilier care inchide si completeaza designul general este masa, sau masuta de cafea denumita de unii dintre noi.

Prima masuta de cafea sau masa de living din lemn a aparut la sfarsitul epocii victoriene, mai précis in anul 1868, si a fost confectionata de E. W. Godwin.

Pentru un design corespunzator al livingului, alegem mese de living de dimensiuni mici, destinate servirii unui ceai sau cafea, depozitarii unor obiecte de uz regulat precum reviste sau ziare si de cele mai multe ori au rol estetic deosebit de important. Nu este de neglijat si faptul de cele mai multe ori mesele de living sau cafea pot ascunde si mici spatii de depozitare, proiectarea dimensiunilor facandu-se neaparat in conformitate cu dimensiunile canapelei.

Fiind perfect adaptabile oricarui tip de living, pot avea forme clasice daca amenajarea livingului este in acest stil sau atipice daca designul livingului este unul modern, si pot fi accesorizate cu sticla vopsita sau, de ce nu, oglinda. Asadar, alegeti mese de living doar dupa ce va sfatuiti cu un specialit in proiectare pentru respectarea proportiilor ideale in living dar si a culorilor.