<< Greenfield residence

Mobilare partiala 4 camere

Galeria proiectului

Amenajarea prezenta a fost realizata la un apartament de 4 camere pentru care clienta a stiut inca de la inceput exact ce isi doreste fiind doar ghidata de specialistul nostru.

Mobilierul de bucatarie este realizat din mdf vopsit mat cu frezare maner si incorporeaza toate electrocasnicele, blatul este unul classic de lemn natur. In completarea amenajarii, clienta a optat pentru inlocuirea faiantei cu una tip mozaic.

In living, s-a optat pentru incadrarea usii de la intrare cu mobilier de hol si de depozitare format dintr-o biblioteca, multe spatii inchise pentru depozitare, cuier ascuns, pantofar ascuns, si o placare cu burete si tapiterie.

In dormitor, clienta a achizitionat separat patul din lemn masiv, comoda si usile lamelare, completarea facuta de noi a constat doar in dressingul din spatele usilor lamelare realizat din pal alb mat care inglobeaza spatii pentru haine pe umerase si pentru haine impachetate.

Fiind un apartament cu 4 camere, clienta a optat pentru transformarea unui dormitor in birou in care am realizat mobilier specific de birou si anume: blat de lucru, dulapuri ed depozitare, corpuri pentru carti si bibliorafturi.

Holul apartamentului are un dressing si un dulap care mascheaza masina de spalat si foloseste si ca spatiu de depozitare.

Decoratiunile minunate alese de proprietara din toate vacantele si locurile vizitate dau viata intregii amenajari in care layoutul folosit a fost pastrat in fiecare camera.