<< Greenfield residence

Mock-up 2 camere 2018

Galeria proiectului

Pornid de la tiparul apartamentelor de 2 camere din Greenfield, prezenta amenajare sa dorit a fi una calda si armonioasa intr-un mix de stiluri modern si scandinav.

Prin urmare, am mers pe culorile stilului scandinav de griuri si alb asociate cu lemn si albastru marin intr-o propunere de linii moderne minimaliste cu optimizarea maxima a spatiilor.

In bucatarie am realizat mobilier din pal gri cu blat, laterale si capac din lemn stejar, incorporand toate electrocasnicele si adaugand spoturi pentru un mai bun iluminat.

Dormitorul este mobilat cu un pat tapitat cu somiera rabatabila, dulap cu usi glisante realizat din pal, o comoda cu sertare si o masa de machiaj. In locul noptierelor am ales 2 casete de pal si 2 tabureti care pot folosi si ca scaune.

Cele 2 holuri prezinta mobilier din pal pentru depozitare, cel de la intrare are spatii pentru haine si pantofi iar cel din holul mic are spatiu pentru masina de spalat si pentru depozitare.

Pentru mobilarea si utilarea livingului am pastrat dressingul impunator realizat din pal la interior si usi glisante de sticla la exterior, zona de mobilier pentru tv, o canapea extensibila de 3 locuri, si, in plus fata de celelalte apartemnet de prezentare, am adaugat o masa de dining cu 3 scaune. Completarea, atat ca functionalitate cat si ca parte estetica, este data de o masuta de cafea realizata integral din mdf vopsit mat sub care sta depozitat un puf dreptunghiular.

Decoratiunile si corpurile de iluminat completeaza intreaga amenajare.