<< Greenfield residence

Mock-up 3 camere 2017

Galeria proiectului

Apartamentele de 3 camere situate in Greenfield Residence au aproximativ 90 mp si sunt formate din: bucatarie, living, grup sanitar, hol , 2 dormitoare, baie si terasa.

Pentru mock-up-ul de 3 camere realizat in martie 2017 am optat pentru o amenajare moderna si medie ca buget destinata unei familii cu un copil.
Mobilierul de bucatarie este realizat din pal mat cu fronturi de mdf infoliat mat cu frezare maner si are toate electrocasnicele incorporabile produse de Teka. In living am optat pentru mobilier tv, un coltar, o masa extensibila realizata din pal, un dulap si o comoda.

Holul este mobilat cu un dressing cu usi glisante montate in podea si tavan din sticla si autocolant care inglobeaza spatii de depozitare atat pentru haine cat si pentru cutii, geamantane, masina de spalat rufe.
Dormitorul matrimonial cuprinde un pat cu saltea de 160×200 cm realizat din pal mat si un dressing cu usi glisante de sticla.

Dormitorul de mijloc a fost gandit pentru un copil si contine mobilier de pal mat alb in combinatie cu verde pastel format din birou, biblioteca, comoda, dulap si pat.
Amenajarea apartamentului de 3 camere din Greenfield Residence este bazata pe combinatia de tonuri de bej nisip cu accente de lemn creand o imagine de ansamblu primitoare si calda.