<< Greenfield residence

Mock-up 4 camere 2016

Galeria proiectului

Apartamentele de 4 camere situate in Greenfield Residence au aproximativ 110 mp si sunt formate din: bucatarie, living, 2 holuri, grup sanitar, 3 dormitoare, 2 bai si terasa.

Pentru mock-up-ul de 4 camere realizat in iunie 2016 am optat pentru o amenajare clasica si medie ca buget destinata unei familii cu 4 membri.

Mobilierul de bucatarie este realizat din pal mat cu fronturi de mdf infoliat mat cu frezare clasica si cornisa si are toate electrocasnicele incorporabile.

In living am optat pentru mobilier tv, un coltar, o masuta realizata din mdf vopsit, si 2 comode. Livingul are o suprafata de aproximativ 27 mp si ar putea contine si alte elemente de mobilier suplimentare precum un dulap, un fotoliu si o biblioteca.

Holul este mobilat cu un dulap pentru depozitare haine si un dulap care ascunde masina de spalat rufe. Pentru a crea senzatia de spatiu mai mare am optat pentru placarea usilor dulapurilor de pal cu oglinda clara.

Dormitorul matrimonial cuprinde un pat cu saltea de 180×200 cm realizat din pal mat si mdf mat, tablie tapitata si 4 sertare, 2 noptiere, un dressing cu usi glisante de mdf, o comoda si o masa de machiaj, toate realizate din pal mat si mdf mat cu frezare clasica.

Dormitorul de mijloc cuprinde mobilier mediu ca buget format din pat realizat din pal cu saltea de 160×200 cm, un dressing cu 2 usi glisante si o consola TV. Acest dormitor iese din tiparul amenajarii deoarece am optat pentru culori mai indraznete, dormitorul fiin dedicate unui tanar adolescent.

Ultimul dormitor al apartamentului este destinat unui scolar, fiind amenajat in alb si cu accente de verde si cuprinde un pat, un dulap, o comoda, un birou si o mica zona de depozitare carti. Mobilierul este confectionat integral din pal mat.

Amenajarea apartamentului de 3 camere din Greenfield Residence este bazata pe combinatia de tonuri de bej nisip cu accente de lemn creand o imagine de ansamblu primitoare si calda.