<< Articole

Profitati la maxim de spatiul vostru folosind aceste idei de aranjament pentru living

Mobilatul unui living deschis poate fi un proces greoi, dar crearea unui astfel de spatiu intr-un apartament mic poate fi foarte dificil.

Pentru a va ajuta sa profitati la maxim de spatiul din living-ul vostru, am facut o lista cu design-uri de living-uri care reusesc sa faca doua camera dintr-una. De la o insula de bucatarie care se comporta ca o mica sufragerie, la un living care ascunde un pat incorporat, iata noua idei de living care au dublu rol.

  1. Iubiti mansardele

Aveti un spatiu limitat in garsoniera voastra? Nu-i nicio problema. Un pat mansardat cu linii curate creaza o zona distincta de dormit chiar si in cele mai mici living-uri fara a ocupa prea mult spatiu.

  1. Separati spatiile cu paravane elegante

Un paravan in stil antique desparte living-ul de sufragerie, si ofera si un spatiu sic pentru a agata gentile de mana, palariile si esarfele.

  1. Pericol triplu

O piesa de mobilier pozitionata perfect poate sa transforme un living in trei spatii unice. Ca exemplu: un birou asezat langa pat imparte living-ul deschis si spatiul pentru dormitor creand spatiu de depozitare langa pat si un spatiu de lucru potrivit.

  1. O oaza pentru micul dejun

Cui ii pasa daca garsoniera este atat de mica incat bucataria este in living? O masa inalta poate sa joace rolul unei insule de bucatarie si un mic coltisor pentru micul dejun in living-uri de orice dimensiune.

  1. Alegeti covorul potrivit

Sunteti blocati intr-un living mare cu foarte putin spatiu pentru bucatarie in casa voastra? Folositi un covor distinct pentru a delimita zona sufrageriei intr-un living spatios.

  1. Fiti creativi cu draperiile

Cand nimic altceva nu mai este posibil, puteti oricand sa va bazati pe draperii pentru a va ajuta sa desemnati o zona pentru dormit intr-un living deschis. Create un colt distinct pentru dormit in cadrul oricarui living prin inchiderea unei zone cu ajutorul unor panouri cu draperii.

  1. Creati o partitie

Sunteti in cautatrea unei modalitati ingenioase pentru a crea o zona potrivita de dormit in living-ul mic din garsoniera voastra? Puteti folosi un cadru pentru pat care creaza un coltisor unic pentru dormit precum si spatii suplimentare pentru depozitare.

  1. Faceti-va mobilierul multifunctional

Nu subestimati niciodata impactul pieselor de mobilier multifunctional atunci cand incercati sa creati doua camere dintr-una. O platforma mai inalta pentru pat cu spatiu de depozitare se comporta ca un despatitor intr-un living mansardat.

  1. Cresteti o gradina in living

Daca ati crezut ca nu puteti avea o gradina de interior in living-ul vostru, mai ganditi-va o data. Plasati o biblioteca inalta si deschisa in fata unei ferestre din living pentru a crea un perete cu plante de sine statator, o gradina cu plante de interior intr-un spatiu de orice dimensiune.

Sursa: https://www.apartmenttherapy.com/best-living-room-layouts-36633619